Schoenen

Schoenen

Wat betreft ons schoenen assortiment hebben wij een duidelijke keuze gemaakt voor Lake en Fizik schoenen.

Het merk Lake is ontstaan in 1982 in illinois Noord Amerika, een van de eerste schoenen die ze op de markt brachten was de winterschoen dit kwam door de strenge winters die daar jaarlijks voorbij trokken. Van daaruit is een schoenen merk ontstaan dat zich ontwikkeld heeft tot een van de top producten in de fiets schoenen markt. Er wordt gewerkt met top materialen zoals Kangeroe leer, het beste Carbon en de BOA sluitingen met levenslange garantie daarop. De pasvorm van deze schoenen zijn wat breder waardoor deze vaak goed geschikt is voor de Nederlandse voet.

Het Italiaanse merk Fizik is ontstaan in 1997 kenmerkt zich als zeer hoogwaardig merk op verschillende gebieden zoals, schoenen, zadels en fietsbroeken en alles met het oog op ergonomie. Je ziet de producten ook veelvuldig terug in het profpeloton bij o.a. Philippe Gilbert, Rohan Dennis en Geraint Thomas. Deze Italiaanse fabrikant onderscheid zich door topkwaliteit te brengen samen met een zeer mooi en modern design zoals italianen dit zo goed kunnen. De pasvorm is iets smaller dan Lake maar toch nog zeer algemeen.

Van beide merken hebben we een goede voorraad zodat u kunt passen,voelen en meten, uiteraard kunnen we u adviseren en zelfs uw voet opmeten zodat u zeker de juiste keuze maakt. U bent van harte welkom.


Verfijnd zoeken