Giant fietsen

Giant

Giant werd 40 jaar geleden opgericht met een missie om betere bikes te bouwen. Toen stelden we ons een wereld voor waarin fietsen plezieriger zou zijn voor iedereen, over de hele wereld. We wilden fietsen als lifestyle aantrekkelijker maken voor meer mensen en we zagen een heldere manier om dat doel te bereiken: betere bikes, betere uitrusting, betere technologie. We zijn een heel eind gekomen sinds die tijd. Vandaag de dag winnen Giant bikes wereldkampioenschappen. Ze winnen ook designprijzen. Maar het meest belangrijke is dat onze bikes de harten van mensen veroveren, die ervoor gekozen hebben om fietsen een onderdeel van hun leven te maken. We ondersteunen die keuze. We denken dat de wereld er beter door wordt. Giant biedt je een vertrouwde basis op elke weg, elk pad of elke trail die voor je ligt. We zijn er trots op om een deel te zijn van jouw fietsavonturen.


RIDE LIFE. RIDE GIANT.


De waarden waar Giant mee werkt.

1. We innoveren constant. We ontwikkelen producten om jouw te helpen nieuwe doelen te bereiken. Qua prestaties en plezier.

2. Geniet van het moment. Het gaat niet alleen om de bestemming, maar ook om de reis.

3. We moedigen iedereen aan om nieuwe ideeën en ervaringen op te doen door te fietsen.

4. We geloven in eerlijkheid en eenvoud zoals het idee van fietsen zelf.

5. Door onze eigen impact op het milieu te beperken en het fietsen te promoten als verantwoorde transportwijze proberen we onze planeet te respecteren.