Cannondale fietsen

Cannondale Fietsen
Al sinds 1971 is Cannondale gedreven om perfecte fietsen te bouwen voor elk type rijder. Het begon met de ontwikkeling van de eerste aluminium fiets in 1971 en vandaag de dag is Cannondale het meest toonaangevende merk in de fietsindustrie.

De ultieme fiets
Cannondale fietsen kenmerken zich door hoogwaardige prestaties, perfecte zitpositie en unieke stijl. Geen ander merk is zo vooruitstrevend met het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Elk jaar verbleekt de concurrentie weer bij het zien van de nieuwe ontwikkelingen van Cannondale.

E-bike van het jaar
Cannondale is niet alleen meer beroemd om zijn high-end mountainbikes en racefietsen, maar ook op het gebied van stadsfietsen, kinderfietsen en E-bikes. 

Carbon frames
Van origine zijn de fietsen van Cannondale bekend van het gebruik van aluminium frames, maar vandaag de dag zijn de carbon frames ruim in de meerderheid. De carbon frames zijn niet meer voorbehouden aan de high tech bikes, maar nu voor een groter publiek bereikbaar. Fietsen van Cannondale zijn tot wel 5 kilo lichter dan andere fietsen en hebben bovendien levenslange garantie op het frame. 

Cannondale ontwikkelingen / noviteiten
1. Lefty Ocho verende voorvork
2. Save (comfort) technologie
3. BB30 bracket systeem
4. FSI frame technologie
5.  AI frame technologie


Wilt u meer informatie over bovenstaande ontwikkelingen klik dan op bijgaande link,
Cannondale innovaties