• Santos Fietstocht

Santos Fietstocht

Hallo avontuurlijke Santos fietsers,

 

Vanuit Bikers willen onze 1e Santos shop ride houden, het wordt een fietstocht van ongeveer 45km exclusief voor Santos rijders.

We starten rond 10.00 vanaf onze winkel, van daaruit rijden we een route door en rondom de gemeente Bernheze waarbij we langs diverse unieke punten uit onze gemeente zullen fietsen.

Het is een tocht geschikt voor iedereen en elk niveau, halverwege zal er een stop zijn met koffie en wat lekkers. Daarna vervolgen we onze weg en eindigen uiteindelijk weer bij onze winkel om te eindigen met een drankje.

Het idee van deze tocht kwam van een van onze klanten die het leuk vond om samen te fietsen met andere Santos rijders en om gedachten en ervaringen uit te wisselen over routes, trips of vakanties.

Verder is het mogelijk om een introducee mee te nemen, alle showroom modellen die we hebben staan kunnen we inzetten als testmodel dus hebt u iemand die graag eens wil fietsen met een Santos fiets (normaal of E-Bike) breng deze dan gerust mee.

 

Datum: Zondag 10 November
Locatie: Winkel Bikers Heeswijk-Dinther

Aanvang: 09.30

 

Hebt je zin om met ons een ritje te maken meld je dan nu hier aan https://www.santos-fietsen.com/santos-fietstocht/

Ps hebt u zelf een Santos fiets maar uw partner (nog) niet is dit uiteraard geen probleem, jullie zijn van harte welkom.

 

Met sportieve groet,

John de Mol

Sjors van Zandbeek (stagiair marketing & communicatie)Reacties

Note: HTML is not translated!