• Fiets van het Jaar 2017

Fiets van het Jaar 2017

De Fiets Awards 2017 zijn deze week uitgereikt met een hele mooie prijs voor Giant en Cannondale die allebei uitgereikt zijn met een prijs voor Fiets van het jaar 2017. Voor de 4de jaar op rij zijn er de merken van Bikers uitgereikt tot Fiets van het jaar! 

De fietsen werden door een onafhankelijke jury beoordeeld en in de praktijk getest. Uitgangspunt bij de jurering is het gebruiksdoel van de fiets oftewel de mate van geschiktheid van de fiets voor de gebruikersdoelgroep. Om tot een goed eindoordeel te komen lette de jury op: zithouding, schakelen, remmen, rijgedrag rechtdoor en bochten, comfort/vering, prijs/kwaliteit, afmontage en uiterlijk. 

E-Bike van het Jaar 2017: Giant Prime E+2

Afbeeldingsresultaat voor Giant Prime E+2 – Giant Benelux

Een sportieve, stijlvolle en moderne E-bike met optimaal comfort. Met het ontwerp dat zich kenmerkt door een sportief, laag en breed aluminium frame en geïntegreerde verlichting, is de Prime E+ de E-bike van het jaar 2017.

De jury zegt over deze E-bike: “Hele plaatje klopt, eigentijds ontwerp, aandacht voor veiligheid en perfecte rijeigenschappen. De Giant Prime E+2 heeft een krachtige motor waarbij de ondersteuning natuurlijk aanvoelt.
Bijzonder is de verlichting die geïntegreerd is in het frame en het dagrijlicht. Deze Prime is afgemonteerd met een sportief aluminium frame en de bijbehorende sportieve zithouding.

Koop hier uw Giant Prime E+2! 

Racefiets van het Jaar 2017: Cannondale SuperSix EVO Hi

Carbon frame, relatief onopvallend vormgegeven. Iets aflopende bovenbuis, 25 millimeter zadelpen. Uiteraard heeft de SuperSix een speciale full carbon vork speciaal voor de schijfremmen. De schijfremmen op het frame en voorvork zijn ‘flat mount’, de kabels lopen binnendoor. Afmontage: Ultegra 11-speed Di2. 52/36 Cannondale Si crankstel FSA -voor en 11/28 achter, veel eigen delen en een Hollwogram Disc wielset. 140 millimeter schijven voor en achter. De complete fiets weegt 7,50 kilogram De SuperSix stuurt strak en stijf en is echt licht.


Reacties

Note: HTML is not translated!