• Collega gezocht !!

Collega gezocht !!

 Wij zijn op zoek naar een collega..!!

Voor onze winkel zijn wij op zoek naar iemand die zin heeft om ons team te versterken en die zich aangetrokken voelt tot sport, avontuur, reizen en natuurlijk fietsen.

Waar zijn we naar op zoek?

Je leeftijd is rond de 15 tot 25 jaar
Techniek spreekt je aan maar je vindt het ook leuk om met mensen bezig te zijn en daarmee draag je ook in de winkel je steentje bij.

Je werkt bij ons met mooie sportieve top merken zoals Cannondale, Santos en Giant. De race en Mountainbike fietsen maken een belangrijk deel uit van onze verkoop en reparatie.

Je mag vanuit de detailhandelskant komen met interesse voor de fiets (sport) Een achtergrond of ervaring als fietstechnicus is niet noodzakelijk

Je vindt het leuk om met innovatieve techniek bezig te zijn maar ook om klanten te woord te staan en te begeleiden in hun keuze naar een nieuw product. Je bent sociaal, flexibel en wilt vooruit

Waar ben je mee bezig, dat kan zijn :  techniek (reparatie en opbouw van fietsen) en staat klanten te woord in de winkel, je kunt bij ons verder bezig zijn met social media zoals Facebook, Instagram, You Tube onze maandelijkse nieuwsmail en onze website natuurlijk.

Je kunt bij ons terecht met of voor een BBL opleiding maar BOL is ook bespreekbaar, misschien werk je al ergens met een BBL opleiding maar zit je niet op je plek en je wilt graag switchen, laat het ons weten. Maar heb je interesse en nog geen opleiding, geen probleem laat van je horen.

Voor meer informatie kun mailen naar info@bikers.nl, via een pb op Facebook of bel naar 0413-201640 en vraag naar John

We horen graag van je.


Reacties

Note: HTML is not translated!